Tenerife

DB Vastgoed

Tenerife, méér dan een eiland

Waarom is Tenerife zou populair

Het klimaat is perfect, daarom wordt Tenerife ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd. Een subtropisch klimaat winterse temperaturen van boven de 20°.

Vlotte verbindingen op slecht maximaal 5 uur vliegen.

Gezonde omgeving zuivere lucht door geen aanwezigheid van zware industrie.

Lekkere keuken, een mooie mix van traditionele Spaanse en Catalaanse specialiteiten met een vleugje Afrikaanse, Franse en Arabische invloeden.

Spontane en vriendelijke bevolking, ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht.

Eindeloze sportieve mogelijkheden duiken, golven, wandelen, kajakken ,varen, prachtige natuur, diverse parken en natuurgebieden met als hoogtepunt Pico del Teide.

Diverse stranden, strandbars en uitgansmogelijkheden.

Waarom investeren of er langer verblijven in Tenerife

Levensonderhoud is véél goedkoper dan elders in Europa (geen verwarmingskost, amper 7% btw, lagere kosten algemeen zoals benzine, voedsel, verzekering, ….)

Tenerife behoort tot de Europese Unie, zelfde munt, consumenten bescherming, wetgeving, medische zorgen, ….

Vlotte verbindingen op slecht maximaal 5 uur vliegen.

Fiscaal interessanter statuut dan in Spanje, kosten lager bij aankoop dan in België of vasteland Spanje.

Subtropisch klimaat dus goede verhuurmogelijkheden doorheen gans het jaar.

Toenemende vraag naar vastgoed, meerwaarde realiseerbaar.

Kwalitatieve woningen en luxueuze inrichtingen.

Palm mar

Een oase van rust en luxe, Onbekend is onbemind.

Palm Mar, onze thuishaven

Ook al is Tenerife één van de drukst bevolkt en bezochte eiland, toch bestaat hier nog een “Stukje Paradijs” genaamd Palm Mar.

Het is gelegen op het uiterste zuiden, omgeven door twee beschermde natuurgebieden, “Malpais de La Rasca“ en  “Montana de Guaza”, nabij Los Cristianos. 

Deze uitgestrekte natuurgebieden met vulkanische oorsprong zijn uiterst geschikt voor prachtige wandelingen naast de Atlantische kustlijn, met zijn ruwe kliffen omringd door een “oase van groen en rust”. 

Vanaf de kustlijn in Palm-Mar heb je een fabelachtig uitzicht op het buureiland “La Gomera“ en op Los Cristianos en Las Americas, waarbij u ’s avonds kan genieten van de zonsondergang. 

Palm Mar is “een oase van rust“ en een parel in het zuiden, waar kwaliteit en kwantiteit primeren. Een unieke plaats nog volop in zijn ontwikkeling en groei met een diversiteit aan bars en restaurants, waaronder de “Bahia Beach Club”, supermarkt en de nodige faciliteiten om hier te kunnen genieten. 

“ Voor velen nog onbekend, is onbemind ”

Een woordje van de weddingplanners:

“Hoi we zijn An en Daisy, weddingplanners in Tenerife. We hebben het geluk te wonen op dit prachtig eiland en onze passie uit te oefenen namelijk koppels een fantastische en zorgeloze trouwdag te bezorgen, een magisch moment om nooit te vergeten.

Onze expertise en skills maken van ons alvast het perfecte duo. Daisy is een ervaren styliste en decoratief talent. An heeft een jarenlange ervaring als project – en event manager.

​Droom jij van een huwelijksfeest in Tenerife? Of willen jullie trouwgeloften hernieuwen, een huwelijksverjaardag vieren, een origineel huwelijksaanzoek doen… op het idyllisch eiland Tenerife?

Contacteer ons via info@jaikwiltenerife.com

Video's over Tenerife & Palm Mar