Onze aanpak

Bij ons kan u steeds terecht voor vastgoedexpertise & services in de ruime zin.

Als onafhankelijk expert, lid van de beroepsorganisaties Kavex, Fexpro en erkend door Vlabel staan we steeds ter uwer beschikking.

Onze hoofdactiviteiten zijn taxatie van onroerende goederen zowel bij verkoop -aankoop – nalatenschap.

Aangevuld met de opmaak plaatsbeschrijvingen zowel bij huur, aanvang der werken en tijdelijke bezetting.

Bijkomend zijn we eveneens actief als expert bij huurschade, begeleiding bij opleveringen van werken zowel voor de nieuwbouw als bij verbouwingen en geven we aankoopadvies aan kandidaat kopers.

U kan via onze kanalen ook alle benodigde keuringen en attesten aanvragen zoals EPC, elektriciteitskeuring, stookolietanks en dergelijke.

" Vertrouwen krijgen begint bij vertrouwen geven "

Persoonlijke aanpak, dus maken we ook graag kennis!

Heeft u nog bijkomende vragen, aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren. 
Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij.

 

Wij zijn voor iedere partij beschikbaar.

DB Services biedt u een diversiteit van specifieke diensten aan. Afhankelijk van uw noodzaak maken wij graag een offerte op maat zowel voor de professionals als de particuliere klant.

Correct onafhankelijk advies ter plaatse.

Is de gevraagde prijs in overeenstemming met de beschrijving en toestand van het goed?

Zijn er nog extra te verwachten kosten, of dienen er nog werken te worden gerealiseerd? Kunnen er nog aanpassingen of uitbreiding gebeuren en wat is de raming hiervan?

Ook in Tenerife zijn we actief

Daar we persoonlijk sterk verbonden zijn met dit prachtige eiland, bieden wij hier ook een aantal van onze diensten aan.

Daar we al enige tijd ervaring en de know how van deze regio kennen, kunnen we u ook steeds daar bijstaan, op regelmatige basis zijn we daar aanwezig met als uitvalbasis Palm Mar.

Bij de oplevering van verbouwingen of nieuwbouw, een calculatie van verbouwing of renovatie kan u steeds beroep ons doen.

Heeft u een geschikt pand in het vizier maar u wenst een onafhankelijke visie, uitgebreide waardebepaling en een haalbaarheidsstudie.

Taxatie voor successie of successieplanning behoren tot de mogelijke diensten, al dan niet in samenwerking met notaris of professionals ter plaatse.

Vastgoed in zijn ruimste zin, daar staan we u graag in bij.
Aarzel niet om ons te contacteren.