Bahia de los Menceyes fase IV

Een van de unicums dat wordt aangeboden in het exclusieve en residentiële Bahía de los Menceyes, de laatste fase met slechts 22 units eeste lijn!  
Deze buitengewone duplex penthouse met zijn zee van ruimte vier slaapkamers elk met een suite badkamer, biedt een gegarandeerd adembenemend & panoramisch uitzicht op de oceaan alsook op het natuurreservaat La Rasca. Door zijn zuid-oriëntatie is zon verzekerd op de verschillende terrassen.
In totaal beschikt deze woning maar liefst over 370,67m2 waarvan 190,55m2 bebouwde oppervlakte is. Deze wordt verdeeld over de twee verdiepingen van de woning met op de eerste verdieping drie suite slaapkamers, gastentoilet, keuken en eet- en woonruimte. Op de tweede verdieping, of duplex, is er een suite met badkamer voorzien. Verder zijn er nog eens 180,12m2 bestemd voor terrassen en solarium. Waarvan op de eerste verdieping 55,85m2 terras en op de duplex , een solarium van 124,27m2. In de ondergrondse garage is een afgesloten garage van 65,43m2 voorzien. Een lift brengt u van de garage naar het niveau van het appartement.
Deze woning is puur genieten met garantie van maximale levenskwaliteit. Ze werd zorgvuldig afgewerkt met de meest luxueuze materialen. Het wordt volledig gemeubeld en in perfecte staat aangeboden. De keuken is voorzien van een Italiaanse keuken met Siemens apparaten.
Het verwarmde zwembad ligt op enkele meters van de oceaan en is omgeven door prachtig ontworpen tuinen met exotische palmbomen, subtropische vegetatie, ruime zonneterrassen en privé lounges met prachtige zichten op de oceaan en het buureiland La Gomera.

Palm-Mar is een rustige urbanisatie gelegen aan zee, met alle faciliteiten vlakbij: zoals restaurantjes, bars, apotheek, dokter, supermakten, Belgische bakker, beauty center, kapper, , SPA, beach bars, en winkeltjes. En, op slechts tien minuten met de auto verwijderd van de toeristische zones. Palm-Mar heeft een microklimaat en is ideaal om te genieten van de zon en prachtige zonsondergangen het hele jaar door.

Woorden schieten tekort om dit pareltje te definiëren; ze moet gewoon “ervaren” worden door een bezoek!