Op zoek naar uw

droomwoning

Vlaams Vastgoed - DB Invest

double arrow down
DB Invest

Vind hier uw droomwoning

Een veilige en meest interessante investering is op heden een investering in onroerend goed.

Ten gevolge van de inflatie die elk jaar weer genadeloos toeslaat, verliest u geld wanneer geld gewoon geparkeerd staat bij u bank. Een magere rentevoet van 0.11% op uw spaargeld,  de dalende koopkracht door de recentelijke stijgingen van het gewone dagdagelijks levensonderhoud zijn geen “dikmakers” van onze spaarrekening.

Om uw geld meer te laten brengen dient men te investeren.

Hier zijn ook verschillende mogelijkheden speculeren op de beurs, levensverzekering, fondsen, edelmetalen ect. , allen een goed alternatief maar met beperkte opbrengst, grotere risico’s, of moeilijk om zonder kennis van zaken in toe te treden.

Een vastgoedinvestering daarentegen bied wel mogelijkheden met enige zekerheden.

Doorgaans kan men rekenen op een hogere rendabiliteit, door het genereren van meerwaarde en aanvullende met een vast inkomen door zijn huurinkomsten.

Steeds is een vastgoedinvestering een tastbare investering, door zijn aanwezigheid van een grondstuk, gebouw, woning of appartement.

*Een baksteen biedt al jaren kapitaalzekerheid, rendabel, winstgevend en toegevoegde waarde.

Contacteer ons

Wij beantwoorden al uw investeringsvragen!

We zijn er om u te helpen!

Waar bent u naar op zoek?

Kopen

Koop uw droomwoning, villa of appartement bij DB Vastgoed.

Huren

Huur uw woning in Vlaanderen bij DB Vastgoed …

Niet gevonden wat u zoekt?

DB-vastgoed uw partner voor uw vastgoedinvestering

Investeren in vastgoed blijft een veilige belegging waar men ook op verschillende manieren kan rendement halen. Er zijn twee grote lijnen van vastgoedinvesteringen.

U kan opteren voor een woning of appartement, handelspand in eigen omgeving of vooropgestelde stad.

Hier kan u zowel in bestaand vastgoed of in nieuwbouw uw gading zeker vinden. In dit geval kiest men voor een investering waarbij de maandelijkse huur uw inkomen/ interest genereert.

Als investeerder die succes wil boeken is de locatie en omgeving cruciaal, een hippe buurt of centrum van een stad, strategische uitvalbasis voor woon-werk zijn hier de kernwoorden.

Niet alleen om vlot te verhuren aan de correcte marktwaarde maar ook op termijn bij eventuele verkoop om dan een mooie meerwaarde te genereren.

Hier idem kan u opteren voor woning of appartement, maar dan is de locatie meer al een leuke plek aan de kust of de Ardennen of over de grenzen. Ook is hier zowel bestaand als nieuwbouw aan de orde. Bij nieuwbouw ben je echter nog merendeels vrij in keuze en afwerkingsgraad, bij bestaand zal “locatie“ de doorslaggever zijn. Bij deze investering koppelt men opbrengst en eigen gebruik aan elkaar. Men kan zelf een aantal weekends- weken of verlofperiodes doorbrengen in zijn eigen stek en de periodes erbuiten een opbrengst laten genereren. Een veel voorkomend alternatief voor diegene die op zoek zijn naar een stek onder de zon, maar nog over onvoldoende vrije tijd beschikken om ervan te genieten.